Zodra je bent ingelogd, ga je naar "Mijn beoordelingen" om alle feedback te bekijken die je hebt geplaatst. Van daaruit kun je elke beoordeling op elk moment bewerken of verwijderen. Wijzigingen worden onmiddellijk doorgevoerd en zijn direct zichtbaar op de pagina van het bedrijf.
Beoordelingen worden doorgaans binnen enkele seconden na het indienen gepubliceerd. Als jouw beoordeling niet wordt weergegeven, is deze mogelijk gemarkeerd vanwege een overtreding van onze communityrichtlijnen (bijvoorbeeld ongepast taalgebruik of ontbrekende authenticatie). Controleer ook of je bent ingelogd of je hebt geregistreerd nadat je je beoordeling hebt ingediend — deze stap is vereist voor publicatie.
Nee. Bedrijven kunnen beoordelingen die hen niet bevallen niet zomaar verwijderen. Een beoordeling wordt alleen verwijderd als deze duidelijk in strijd is met onze richtlijnen — bijvoorbeeld vanwege aanstootgevende inhoud, aantoonbaar onjuiste beweringen of spam. Deze beslissing wordt uitsluitend genomen door het Trustado-team.
Voor consumenten is Trustado helemaal gratis: je kunt beoordelingen lezen, bedrijven vergelijken en je eigen ervaringen delen zonder dat het je iets kost. Je aanmelden en een bedrijfsprofiel claimen is ook gratis.
Je kunt beoordelingen sorteren en filteren op score, datum of relevantie. Zo vind je snel ervaringen die aansluiten bij wat voor jou het belangrijkst is.