Når du er logget ind, skal du gå til »Mine anmeldelser« for at se alle de anmeldelser, du har indsendt. Derfra kan du til enhver tid redigere eller slette en anmeldelse. Ændringerne træder i kraft med det samme og vises på virksomhedens side.
Anmeldelser bliver normalt offentliggjort inden for få sekunder efter indsendelse. Hvis din anmeldelse ikke vises, kan den være blevet markeret for at overtræde vores retningslinjer for fællesskabet (f.eks. upassende sprogbrug eller manglende godkendelse). Tjek også, om du har logget ind eller oprettet en konto efter at have indsendt din anmeldelse — dette trin er nødvendigt for, at anmeldelsen kan offentliggøres.
Nej. Virksomheder kan ikke blot slette anmeldelser, de ikke bryder sig om. En anmeldelse fjernes kun, hvis den klart strider mod vores retningslinjer — f.eks. i form af stødende indhold, påviseligt falske påstande eller spam. Denne beslutning træffes udelukkende af Trustado-teamet.
For forbrugerne er Trustado helt gratis: Du kan læse anmeldelser, sammenligne virksomheder og dele dine egne erfaringer uden omkostninger. Det er også gratis at oprette en konto og tilknytte en virksomhedsprofil.
Du kan sortere og filtrere anmeldelser efter bedømmelse, dato eller relevans. På den måde kan du hurtigt finde oplevelser, der passer til det, der betyder mest for dig.