Po zalogowaniu się przejdź do sekcji „Moje recenzje”, aby wyświetlić wszystkie przesłane przez Ciebie opinie. W tej sekcji możesz w dowolnym momencie edytować lub usunąć każdą recenzję. Zmiany wchodzą w życie natychmiast i zostaną odzwierciedlone na stronie firmy.
Recenzje są zazwyczaj publikowane w ciągu kilku sekund od ich przesłania. Jeśli Twoja recenzja się nie wyświetla, mogła zostać oznaczona jako naruszająca nasze wytyczne dla społeczności (np. z powodu nieodpowiedniego języka lub braku uwierzytelnienia). Sprawdź również, czy po przesłaniu recenzji zalogowałeś się lub zarejestrowałeś — ten krok jest niezbędny do jej opublikowania.
Nie. Firmy nie mogą po prostu usuwać recenzji, które im się nie podobają. Recenzja zostaje usunięta wyłącznie wtedy, gdy w sposób oczywisty narusza nasze wytyczne — na przykład zawiera treści obraźliwe, ewidentnie fałszywe twierdzenia lub stanowi spam. Decyzję w tej sprawie podejmuje wyłącznie zespół Trustado.
Dla konsumentów serwis Trustado jest całkowicie bezpłatny: można bezpłatnie przeglądać recenzje, porównywać firmy i dzielić się własnymi doświadczeniami. Rejestracja i przejęcie profilu firmy są również bezpłatne.
Możesz sortować i filtrować recenzje według oceny, daty lub trafności. Dzięki temu szybko znajdziesz opinie, które odpowiadają temu, co jest dla Ciebie najważniejsze.